Wie zijn wij?

Moderne ambachtsmannen met een voorliefde voor artisanaal vakmanschap, innovatieve techniek en waardevolle architectuur.

Wij zijn lassers en technici. Mannen met handen aan hun lijf. Maar ook met een grote liefde voor ambacht en schoonheid. De toewijding aan ons vakmanschap is groot en dat komt op heel diverse manieren tot uiting. We houden ervan om te sleutelen aan industriële machines, om bedrijven actief en gezond te houden. Daarnaast genieten we ervan om prachtige maatproducten te creëren die een interieur naar een hoger niveau tillen. Wat we ook realiseren, alles gebeurt met dezelfde passie, precisie en zorg.

Ambachtelijk vakmanschap vs. machinale precisie

Jouw project in 4 overzichtelijke stappen.

Er is niets zo fascinerend als kunnen creëren. Daarom ook doen we alles zelf. We werken volgens ambachtelijke tradities, maar gebruiken ook de nieuwste bewerkingstechnieken. Alles wordt geproduceerd in eigen beheer in ons atelier, zodat we de volledige controle behouden over de kwaliteit van ons werk.

Werfbezoek

Ter plaatse zie je meer. Wij komen tot bij jou om de situatie in te schatten en alle details te bespreken. Na het werfbezoek kan je nog altijd bijsturen.

Technische tekening

Je krijgt van ons een offerte en na goedkeuring een technische tekening. Wanneer de technische tekening is goedgekeurd gaat alles naar de productie.

Uitvoering

In ons atelier produceren we alle stukken voor jouw project. Nadien komen we alles plaatsen en werken we je project tot in de puntjes af.

Eindresultaat

Onze grootste zorg is dat jij tevreden bent. Doet er zich toch iets voor na de plaatsing, dan kan je erop rekenen dat we dat probleem zo snel mogelijk ter plekke komen oplossen.

Smoelenwerk

01

Yoshi Van Dam

Lasser / monteur
02

Gerry De Rycke

Zaakvoerder
03

Jeroen De Coninck

Technisch tekenaar
04

Wannes Nonneman

Lasser / monteur
05

Tim Steenssens

Lasser / Monteur
06

Benno De Vos

Lasser / Monteur

Vacatures

Solliciteren