Bedrijf & Industrie

Industriële Onderhoudswerken

In een industriële omgeving zijn efficiëntie en veiligheid essentieel. Je activiteiten mogen op geen enkel moment stilvallen. Wij staan in voor het onderhoud van je machinepark en realiseren constructies op maat die de werking van je bedrijfsterrein optimaliseren. We vervangen en onderhouden slijtage-onderdelen zodat jouw industriële activiteiten blijven garanderen.

Interventies of samenwerkingsovereenkomsten

Heb je ons snel nodig en moeten we een interventie plannen, dat kan. Heb je liever dat we op vaste tijdstippen jouw onderhoudswerken komen uitvoeren, ook dat bekijken we samen. Zodat wij de beste oplossing kunnen uitwerken. Boek gerust een afspraak in,

Laswerken

Slijtage van een metalen component of een ander klein defect? Nood aan een mechanisch onderdeel op maat? Contacteer ons voor alle soorten laswerken, van algemene herstellingen tot specifiek specialistenwerk.

Industrieel onderhoud

Op zoek naar een partner voor de herstelling, het onderhoud of de revisie van je industriële installaties? Laat ons de handen in elkaar slaan, zodat je bedrijf altijd operationeel blijft, ook bij een plots technisch defect.

Constructies

Wij bouwen kleine en grote metalen constructies die de werking en veiligheid van je bedrijfsterrein verbeteren. Van vluchttrappen en verdiepingsstructuren tot ingewikkelde totaalprojecten.

Neem contact op met ons
Contacteer ons